Comunitat Valenciana

El curt produït en col·laboració amb la UJI 'Un lugar', preseleccionat per als Premis Goya

  • El curtmetratge 'Un lugar', dirigit per Iván Fernández de Córdoba i coproduït en col·laboració amb el Laboratori de Ciències de la Comunicació de la Universitat Jaume I (LABCOM), ha sigut preseleccionat per a la 32 edició dels Premis Goya en les categoria de curtmetratge de ficció.

En total han sigut seleccionats 35 curtmetratges, dels quals quinze competiran en la categoria de ficció. Estos curtmetratges podran ser votats en les pròximes setmanes per tots els acadèmics per a decidir els que, finalment, optaran als Premis Goya, segons ha informat la UJI en un comunicat.

Amb més de 30 premis i més de 100 seleccions, 'Un lugar' ha estat present en cinc continents i en multitud de ciutats i països.

Des de Corea del Sud, on va aconseguir el tercer premi en l'UHD 4K Korea Film Festival, Iran, Dubai, Malàisia, el Nepal- fins als Estats Units, passant per Amèrica Llatina -Argentina, el Brasil, el Perú, Veneçuela, Mèxic, Colòmbia-, Àfrica -Uganda, el Marroc- i Europa -Alemanya, Sèrbia, Anglaterra, Polònia, Itàlia-, el curtmetratge s'ha alçat amb premis en festivals tan importants com el Festival de Sant Sebastià en la seua secció per a projectes en 4K, i ha estat present en festivals de projecció internacional dins del circuit de Festivals Nacionals com el Festival d'Aguilar de Campoo.

A més, ha rebut premis en totes les disciplines: millor curtmetratge, millor direcció, millor guió, millor música, millor fotografia, i els seus actors també han sigut guardonats amb premis per les seues actuacions en diversos festivals.

Actualment l'equip tècnic i artístic del curtmetratge es troba embarcat en la posproducción d'un llargmetratge rodat a Navarra que compta amb la col·laboració del LABCOM, en el qual part de l'equip són graduats en Comunicació Audiovisual per la Universitat Jaume I.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento