Comunitat Valenciana

Gómez mostra la "voluntat" de "tots els grups" del govern local per a parlar de la Plaça de l'Ajuntament de València

  • La primera tinent d'alcalde en l'Ajuntament de València i portaveu del grup municipal socialista, Sandra Gómez, ha expressat este divendres la "voluntat" de "tots els grups" que conformen el govern local -Compromís, PSPV i València en Comú- de parlar i debatre sobre la peatonalització de la Plaça de l'Ajuntament i d'"arribar a acords" sobre este tema.
La portaveu socialista i primera tinent d'alcalde, Sandra Gómez
La portaveu socialista i primera tinent d'alcalde, Sandra Gómez
EUROPA PRESS
La portaveu socialista i primera tinent d'alcalde, Sandra Gómez

Gómez s'ha pronunciat d'esta manera en la roda de premsa posterior a la Junta de Govern Local, preguntada per si en esta reunió s'ha parlat de l'anunci que dimecres passat va realitzar el regidor de Mobilitat Sostenible, Guiseppe Grezzi, per a donar a conéixer que la Plaça de l'Ajuntament serà parcialment per als vianants a partir d'abril coincidint amb l'inici de les obres de la reforma de la Plaça de la Reina.

L'anunci de Grezzi ha suscitat malestar en el grup municipal socialista, del que depèn la Regidoria d'Urbanisme, per no haver-se comunicat prèviament a esta delegació ni haver-se plantejat en el si de l'executiu municipal.

"La voluntat de tots els grups és debatre sobre este tema i arribar a acords", ha respost la també portaveu del Govern de la Nau. No obstant açò, ha descartat oferir més detalls de les converses que s'han tingut en la Junta de Govern Local respecte a la proposta de l'edil de Mobilitat Sostenible perquè els debats que es produeixen en ella són "secrets".

"RIGORÓS" I LIDERAT PER URBANISME

Sandra Gómez va mostrar este dijous el respatler del seu grup a la peatonalització de la Plaça de l'Ajuntament però va assenyalar que no es pot fer "amb maceters", al mateix temps que va afirmar que el projecte ha de ser "rigorós" i liderar-ho la regidoria de Desenvolupament Urbà que dirigeix el socialista Vicent Sarrià.

La portaveu del PSPV va apuntar que esta formació no vol un "Ajuntament de nyaps" i va subratllar la necessitat de tindre en compte el "respecte" i les "formes governar en coalició, que suposen ser prudents, generosos i respectuosos amb les àrees de responsabilitat de la resta de companys".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento