Comunitat Valenciana

El Consell diu que el Mobile World Congress seria "benvingut" a València si decideix canviar la seua ubicació

  • La vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, ha assenyalat que si el Mobile World Congress, que se celebra a Barcelona, decidira canviar la seua ubicació, seria "benvingut" a València, una ciutat "perfecta per a fer una trobada d'estes característiques".
Una imagen de archivo del MWC lleno de visitantes.
Una imagen de archivo del MWC lleno de visitantes.
EUROPA PRESS
Una imagen de archivo del MWC lleno de visitantes.

Així s'ha pronunciat Oltra en la roda de premsa posterior al ple del Consell en ser preguntada sobre si el congrés, una vegada acabat el seu contracte per a celebrar-se a Barcelona decideix canviar de seu i per si té constància que la Generalitat i l'Ajuntament valencians hagen iniciat els contactes per a postular-se.

Ha indicat que no té constància, encara que li pareixeria "molt bé". "M'agradaria que si este esdeveniment vé a València fora per altres causes però estem en la realitat que estem i, a partir d'ací, si vé a València doncs molt bé", ha incidit.

Al seu juí, València "és una ciutat ideal per a celebrar eixa trobada si els organitzadors decideixen canviar la ubicació. Seran benvinguts i, com és una terra hospitalària i acollidora, segur que els agrada i després repetiran per convenciment i no per altres qüestions".

La portaveu de l'Executiu ha posat en valor els esforços per buscar eixa veta de mercat centrat en la innovació i noves tecnologies, que reporta valor afegit, beneficis i situa la Comunitat Valenciana en el mapa "no de la corrupció", sinó "de la modernitat".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento