Comunitat Valenciana

Ebo, el primer goril·la nascut en Bioparc València, compleix cinc anys

  • Ebo, el primer goril·la nascut en Bioparc València, ha celebrat el seu cinqué aniversari i en eixir del recinte es va trobar amb una festa sorpresa per a celebrar-ho al costat de la seua família, especialment amb les seues germanes Virunga d'1 any i Mbeli de tres mesos, segons ha informat este divendres el parc en un comunicat.
Cinqué aniversari d'Ebo
Cinqué aniversari d'Ebo
BIOPARC
Cinqué aniversari d'Ebo

El goril·la va nàixer fa cinc anys, un 26 d'octubre, fruit d'un programa internacional de preservació de l'espècie. És també el primer goril·la nascut a la Comunitat Valenciana i cada any pel seu aniversari l'equip tècnic de Bioparc li prepara per a este jove primat una jornada plena de sorpreses.

En la festa del seu cinqué aniversari no faltaven les garlandes, el seu nom escrit en grans lletres platejates, un globus gegant amb un 5, caixes de regals i, per descomptat, el deliciós pastís.

A més, atés que Ebo és per a tots els valencians una icona de la conservació d'espècies en greu perill d'extinció, Bioparc ha volgut este cap de setmana compartir la celebració amb tots aquells que vullguen acostar-se, tant el dissabte com el diumenge.

Així, els dos dies a les 11.30 hores continuarà la festa per a tota la família de goril·les i es prepararà el recinte exterior amb tota la decoració d'aniversari i també hi haurà regals i pastís. A més, d'11 a 14 hores es podrà assistir a l'activitat 'Coneix a la meua família'.

Com a colofó, a les 14 hores i 16.30 hores totes les persones que ho desitgen podran participar en la 'Gorilada'. Esta divertida i simbòlica acció consistirà que totes les persones que es reunisquen en l'amfiteatre de Bioparc disposaran d'una careta de goril·la que podran posar-se perquè tots ens identifiquem amb este meravellós primat i clamem per la seua preservació.

Este aniversari té un significat especial ja que és una celebració a la Conservació. De fet el seu nom, Ebo, és un xiquet i valuós bosc del Camerun on habita un grup de goril·les que es troben en seriós risc d'extinció a curt termini. Allí es desenvolupa el projecte de Conservació in situ del mateix nom i en el Bioparc i molts dels seus visitants col·laboren a través de Fundació Bioparc.

Enguany, a més tenim l'oportunitat de contemplar a la família de goril·les formada per Ebo, els seus pares Ali i Mambie, a Fossey i Nalani les altres dos femelles València i als bebés Virunga d'1 any i Mbeli de poc més de 3 mesos.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento