L’Ajuntament descarta concentrar els ‘hooligans’ al recinte del Fòrum

El PAD incorpora el 80% de les peticions dels veïns. Quan els hooligans desembarquin novament a Barcelona no estaran confinats al Fòrum. Així ho va especificar ahir el regidor del Districte de Sant Martí, Francesc Narváez, qui va exposar a 20 minutos que «no és el lloc adequat» per aquesta concentració d’aficionats.Així mateix, Narváez va assegurar que ja s’han pres mesures per millorar el transport públic als actes massius al recinte Fòrum.

Robatoris a poblenou

Respecte a la denúncia del grup de CiU dels «robatoris a la zona comercial del Poblenou», Narváez va negar que es produís «de forma especial» respecte a la resta de la ciutat. Així mateix, el regidor va reconèixer els robatoris comesos als vehicles a la part baixa del carrer Perú, però va descartar incrementar la il·luminació, tal com ho ha demanat el grup municipal del PPC.

Rates al ceip fluvià

L’entrada de rates i ratolins als barracons del CEIP Fluvià ja ha estat solucionat, segons el regidor del Districte.

Propostes al pad

El Districte ha incorporat al PAD el 84% de les peticions de 26 entitats del Poblenou. No hi ha marxa enrere en l’enderroc de Can Ricart, amb el vistiplau de la Generalitat i la protesta dels veïns.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento