Comunitat Valenciana

Pedro Sánchez telefona a Ximo Puig un dia abans del seu acte a Xirivella i diu: "Tots dos volem el millor per al PSOE"

  • L'exsecretari general del PSOE Pedro Sánchez ha telefonat al president de la Generalitat Valenciana i secretari general del PSPV, Ximo Puig, un dia abans d'acudir a Xirivella (València), i ha assegurat: "Tots dos volem el millor per al PSOE".
Pedro Sánchez Y Ximo Puig En Valencia
Pedro Sánchez Y Ximo Puig En Valencia
PSOE
Pedro Sánchez Y Ximo Puig En Valencia

Així ho ha explicat el mateix Sánchez en el seu compte de Twitter, on ha escrit: "Demà visite Xirivella agraït per la invitació. He parlat amb Ximo Puig, tots dos volem el millor per al PSOE i l'esquerra del país".

Des del PSPV han explicat a Europa Press que ha sigut una telefonada "de cortesia" en què Sánchez ha informat a Puig de la seua visita a la població valenciana i han afegit que no està prevista cap trobada entre tots dos durant l'estada de l'exdirigent del PSOE en la Comunitat.

Pedro Sánchez estarà este dissabte a Xirivella, on començarà la seua gira per Espanya per a reunir-se amb la militància i preparar així la seua candidatura a les primàries del PSOE.

El diputat del PSOE Odón Elorza i el socialista José Antonio Pérez Tapias, qui fora candidat a les primàries socialistes a la Secretaria General del partit fa dos anys, acompanyaran Sánchez, i el líder del PSPV de la província de València, José Luis Ábalos, a la taula rodona que es celebrarà a les 12.00 hores amb el títol 'Repensar el PSOE, construir el futur', en què es reflexionarà sobre el futur de la socialdemocràcia.

A més de Xirivella, Pedro Sánchez també visitarà la població de Sueca després de la invitació feta pels socialistes d'esta població.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento