Oliu diu que el trasllat de la seu social del Banc Sabadell a Alacant "no té caducitat"

  • El president del Banc Sabadell, Josep Oliu, ha subratllat que el canvi de la seu social de l'entitat des de Sabadell, on estava des de 1881, a Alacant "no té caducitat", perquè es tracta d'una decisió "molt pensada i meditada", atés que se sabia que "si es donaven determinades circumstàncies s'havia de fer eixe pas".
Josep Oliu atén als mig davant Ximo Puig
Josep Oliu atén als mig davant Ximo Puig
EUROPA PRESS

En atenció als mitjans, abans d'esmorzar al costat del 'president' de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i sense fer referències expresses al procés polític a Catalunya, Josep Oliu ha afirmat que quan es dóna "un pas així, és indefinit" i que la celebració, este dijous, del primer Consell d'Administració de l'entitat a Alacant és, per tant, una "data històrica".

Josep Oliu ha recordat que la seu es mantenia des de 1881 en la ciutat catalana i ara "per diferents circumstàncies", quan es va optar per canviar la seu social es va triar Alacant perquè és on l'entitat té una "quota de mercat més alta". Banc Sabadell va ser l'entitat que es va quedar amb l'antiga CAM -Caja Mediterráneo-.

"La província d'Alacant és on té la més alta quota de mercat. No hi ha cap província catalana, ni fins i tot Astúries on és el primer banc, que tinga la quota de mercat que hi ha ací en empreses i particulars", ha reconegut Oliu, que ha xifrat eixa quota, segons segments, en fins al 20%.

"És on tenim un important centre corporatiu, és on tenim el nostre centre de dades i on tenim Solvia i una part important del nostre centre corporatiu", ha continuat el president del Sabadell, qui ha reconegut que "a l'hora de decidir es va triar Alacant davant altres alternatives".

Oliu ha incidit que la Comunitat Valenciana és la segona on més personal té el Banc Sabadell", amb més de 2.500 treballadors, dels quals més de 1.400 estan "en servicis corporatius".

"ESTABILITAT" I "SEGURETAT JURÍDICA"

Per la seua banda, el 'president' de la Generalitat ha manifestat la seua "alegria" per rebre al Banc Sabadell a Alacant i ha destacat que la Comunitat Valenciana aporta un "escenari d'estabilitat, honradesa, transparència i diàleg".

"És l'escenari que volem projectar cap al futur", ha indicat i ha sostingut que des d'Alacant, el Banc Sabadell podrà "desenvolupar amb tota la seguretat jurídica i garanties de complicitat amb la societat valenciana i el Consell, que se sent confortable en este àmbit de col·laboració".

Puig ha agraït a la direcció del Sabadell que optara per Alacant, encara que ha insistit que "per la causalitat" de la decisió "no és especialment volguda i benvolguda, però que sí que és evident que estem més contents que hagen vingut a Alacant que s'hagueren anat a Madrid".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento