Comunitat Valenciana

Puig sobre Podem i els pressupostos: "Estem en un procés de negociació i sempre hi ha tensions lògiques"

  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha assegurat este dimecres en relació a l'advertiment del seu soci parlamentari Podem que a data de hui no està "en disposició" d'aprovar els pressupostos del Consell per a 2018, que en estos moments estan en un "procés de negociació" en el qual "sempre hi ha tensions lògiques" i ha afegit: "Açò és la democràcia".
XIMO PUIG
XIMO PUIG
EUROPA PRESS
XIMO PUIG

Puig s'ha pronunciat en estos termes a València en declaracions als mitjans després d'assistir a la inauguració de la 32 edició del Congrés AECOC, en ser preguntat per les crítiques del grup parlamentari de Podem sobre la "descoordinació" entre conselleries en els pressupostos i l'avís que a data de hui no està "en disposició de dir que hi haja un acord" ni de mostrar-se "favorable" a l'aprovació dels comptes.

"Estem en un procés de negociació i sempre hi ha tensions lògiques", ha dit el president, qui ha afegit que açò "és la democràcia", al mateix temps que ha recordat que en la Generalitat governen "des de la diversitat, amb plantejaments diferents, però intentant buscar fórmules de proposta comuna".

"El que crec que que és més important és que aspirem al fet que la societat valenciana continue des de l'estabilitat, honradesa i diàleg generant majors oportunitats per a tots els ciutadans", ha defès.

Així mateix, s'ha mostrat "absolutament convençut" que el Consell podrà comptar amb Podem "per a millorar l'educació, sanitat, protecció social i augmentar els llocs de treball" a la Comunitat Valenciana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento