Comunitat Valenciana

Guerra assenyala que és "urgent" canviar el model de finançament encara que "arribar a un acord va a ser molt difícil"

  • L'exvicepresident del Govern socialista i expresident de la Fundació Pablo Iglesias Alfonso Guerra ha considerat este dimecres que és "urgent" canviar el model de finançament encara que ha advertit que "arribar a un acord va a ser molt difícil".
Alfonso Guerra
Alfonso Guerra
EUROPA PRESS
Alfonso Guerra

Guerra, abans de pronunciar a València la conferència 'La política cultural en la II República', s'ha referit així a la manifestació que s'ha convocat a València el pròxim 18 de novembre per a exigir un canvi en el sistema de finançament. En eixe sentit, ha assenyalat que "legalment" esta reforma porta "uns anys de retard" perquè ja es deuria haver canviat el model.

Sobre este tema, ha considerat que el sistema de finançament és "molt complex" perquè a l'hora de repartiment dels fons totes les comunitats, com és natural, "tiren un poc del extrem de la manta a veure si per ací pot vindre més".

Per açò, ha constat que és encara que és "difícil arribar a un acord de tots, tots estaven bastant descontents amb el sistema que hi ha" i "si a més legalment havien d'haver-ho ja canviat és urgent que ho canvien".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento