Comunitat Valenciana

Exrepresentant d'Orange Market rebutja contestar en la comissió de Fira València fins a acabar les causes judicials

  • L'exrepresentant de l'empresa Orange Market Cándido Herrero ha rebutjat contestar a les preguntes dels diputats la Comissió de les Corts que investiga la gestió general de les institucions firals a la Comunitat Valenciana per "recomanació dels seus advocats" i fins que no concloguen els processos judicials en els quals està sent investigat i relacionats amb la trama Gürtel.
Herrero en la Comissió de Fira València
Herrero en la Comissió de Fira València
FLICKR CORTS VALENCIANES
Herrero en la Comissió de Fira València

"A causa que tots estos temes estan judicialitzas, el meu lletrat m'aconsella que no conteste a cap pregunta i això és el que vaig a fer", ha indicat davant la primera pregunta formulada pel diputat de Cs, Toni Woodward.

No obstant açò i insistit per la seua qualitat de conseller delegat de l'empresa, Herrero ha negat este extrem i ha remarcat que ell "mai ha sigut un representant d'Orange Market". "Jo era un treballador en l'empresa i res més", ha subratllat

Des de Compromís, la diputada Teresa García li ha inquirit sobre la relació de l'entitat amb Fira València, però Herrero ha insistit que no anava a contestar les preguntes, encara que ha puntualitzat que una vegada concloguen els processos judicials "no tindria inconvenient a contestar".

També, des del PSPV, la diputada María Sabina Escrig s'ha interessat pel treball que va realitzar Orange Market amb la institució firal "després de facturar més d'1,5 milions d'euros des de finals 2006 fins a principis de 2009", però tampoc ha volgut contestar.

"El meu advocat m'aconsella que no declare res i és el que vaig a fer. Em reitere en la meua postura: en Orange Market era treballador i jo no tenia responsabilitats sobre l'empresa. I no tinc més que dir, però reitere que després que passe el tema judicial no tindria inconvenient a vindre si tinc alguna cosa que aportar", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento