Comunitat Valenciana

Bonig condemna l'escarni a Oltra i recorda que també els va patir Rita Barberá: "Rebuig absolut, però sempre"

  • La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha mostrat este dijous el "total i absolut rebuig als actes de violència" patits per la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, així com els de el 9 d'Octubre, i ha recordat que també la difunta exalcaldessa de València, Rita Barberá, els va patir en el seu moment. "El PP mai va a emparar la violència vinga d'on vinga, de l'extrema esquerra o de l'extrema dreta", ha dit, per a reafirmar la seua "condemna total i absoluta, reprovació i rebuig absolut, però sempre".
Bonig en imatge d'arxiu
Bonig en imatge d'arxiu
TWITTER PP CORTS
Bonig en imatge d'arxiu

Així ho ha afirmat en declaracions als mitjans en les Corts Valencianes, en les quals ha recordat, sense voler justificar amb açò cap acte, que durant la guerra de l'Iraq "als regidors i alcaldes del PP, que res tenien a veure, se'ls cridava assassins". "Convé no oblidar, la memòria convé tindre-la fresca i no oblidar, jo he rebut escarnis i anònims de mort en la seu del PP amb els nostres caps en la diana i 'morireu corruptes'... els agafes, saps que açò és així, els trenques i ja està", ha dit.

"S'acorden vostés dels escarnis a il·lustres polítics com la vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría? Llavors alguns grups deien que això era llibertat d'expressió. Està mal el de Soraya Sáenz de Santamaría i està mal el d'Oltra", ha subratllat.

Així, ha prosseguit: "S'acorden dels escarnis a casa de la difunta Rita Barberá i les amenaces amb bales? Estaven mal. S'acorden del president Camps o d'Alberto Fabra quan se li tiraven ous i s'incitava al fet que se li atacara? Estava mal. S'acorden dels 9 d'Octubre quan s'increpava a la gent del PP? Estava malament, com està malament que s'increpe a la gent de Compromís, del PSPV o de qualsevol".

Per a Bonig, "seria convenient entre tots que rebaixàrem la tensió i no utilitzàrem a la gent i al carrer perquè això és un arma de doble tall hui pots utilitzar-ho al teu favor però amb el pas del temps se'n va en contra teua". Per açò, ha demanat "no utilitzar l'agitació". "Anem a calmar-nos tots i a no sobreactuar", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento