Comunitat Valenciana

Fiscalia cita Echávarri com investigat per l'acomiadament de la cunyada del portaveu del PP en l'Ajuntament d'Alacant

  • Fiscalia ha citat per al pròxim 25 a les 10.00 hores com investigat l'alcalde d'Alacant, Gabriel Echávarri, per l'acomiadament de la cunyada del portaveu del PP en l'Ajuntament, Luis Barcala, una decisió que els 'populars' van atribuir a la seua denúncia prèvia per presumptes irregularitats en factures en la Regidoria de Comerç i que dos particulars van portar als tribunals.
Gabriel Echávarri en imatge d'arxiu
Gabriel Echávarri en imatge d'arxiu
Europa Press
Gabriel Echávarri en imatge d'arxiu

Segons han confirmat a Europa Press este dimecres fonts de Fiscalia, la citació es produeix perquè Echávarri explique per què es va prendre eixa decisió de l'acomiadament. Així, han detallat que en funció del seu testimoniatge es determinarà el trasllat de la causa al jutjat pertinent o es procedirà al seu arxiu.

Per la seua banda, fonts d'Alcaldia han assegurat que encara no tenen confirmació de la citació que des del ministeri públic assenyalen que està tramitada i s'entregarà en breu.

L'acomiadament de la cunyada de Barcala, empleada temporal en la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Alacant, es va produir l'abril passat i el PP ho va denunciar com a "pura venjança" en haver portat este partit als tribunals el suposat fraccionament de contractes en Comerç, pel qual també està investigat Echávarri judicialment.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento