Comunitat Valenciana

La Policia Local desallotja a 400 persones d'una festa 'rave' en una nau industrial de València

  • La nova Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS) de la Policia Local de València va desallotjar el cap de setmana passat a 400 persones d'una festa 'rave' en una nau industrial en el carrer Jesús Morante i Borrás després de rebre una reclamació per molèsties de soroll. Els agents van alçar un acta perquè l'activitat no comptava amb cap llicència, segons ha informat la Regidoria de Protecció Ciutadana en un comunicat.
Policia Local de València
Policia Local de València
POLICÍA LOCAL DE VALÈNCIA
Policia Local de València

La Unitat ha intensificat el control sobre el consum d'alcohol en la via pública en la plaça de Benimaclet i els seus voltants amb un dispositiu policial permanent per a previndre conductes "incíviques" i millorar la convivència d'aquells llocs que registren més reclamacions dels veïns.

Els agents de la nova unitat no han registrat cap denúncia durant el cap de setmana passat en la plaça de Benimaclet, ni es va practicar botelló en un solar pròxim en el qual també s'havien registrat molèsties veïnals, segons la mateixa font.

Així mateix, la nova unitat també ha intensificat el seu control sobre activitats en la llera del riu i el cap de setmana passat va intervenir 110 quilos de productes peribles, 50 llandes d'alcohol i un equip amplificador de música. A més, va desallotjar a 25 persones.

La regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, ha explicat que la prioritat de la UCOS és millorar la convivència i ha aclarit que estes accions són "només el principi" perquè "estem començant a treballar sobre aquells problemes que més alteren la convivència i el benestar dels veïns".

La responsable de l'àrea de Protecció Ciutadana s'ha mostrat "satisfeta" amb els resultats dels primers dies de treball de la nova unitat, però ha demanat "prudència i paciència perquè només estem al principi d'un llarg camí, millorar la convivència en esta ciutat, una prioritat en la qual també ens ajudarà la nova ordenança en la qual estem treballant".

Des de dilluns passat, els agents de la UCOS han realitzat 19 detencions, 14 de les quals han sigut per infringir la Llei de Seguretat Vial, han imposat 101 denúncies de trànsit, immobilitzat 29 vehicles i realitzat 89 proves d'alcoholèmia.

A més, l'Unitat de Convivència i Seguretat ha alçat 77 actes per consum d'alcohol en la via pública, s'ha confiscat de 231 begudes alcohòliques i han realitzat un total de 307 identificacions i 19 servicis humanitaris. Quant a la venda ambulant, ha imposat 15 denúncies i ha decomissat 582 objectes durant l'última setmana i respecte a les inspeccions en locals públics, ha realitzat un total de 60 inspeccions.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento