El jutge de Sogorb jutjarà per lesions la cuidadora acusada d'agredir un xiquet del centre de menors (Castelló)

El jutge de Sogorb jutjarà per lesions la cuidadora acusada d'agredir un xiquet del centre de menors (Castelló)

  • El Jutjat d'Instrucció número 1 de Sogorb (Castelló), que investiga la suposada agressió i insults racistes a un xiquet intern en un centre de menors per part d'una cuidadora, ha conclòs la instrucció i ha transformat les diligències prèvies un procediment de delicte lleu de lesions a petició de la Fiscalia, única acusació.

Al no existir altres acusacions, la cuidadora, que va declarar com investigada per maltractament i discriminació racial, odi i xenofòbia, només pot ser jutjada pels delictes pels quals li acuse el ministeri públic, explica el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) en un comunicat.

Els fets, recorda l'alt tribunal valencià, van ocórrer el passat 25 de maig a Sogorb, en l'autobús que trasllada als xiquets des dels seus col·legis als centres d'acolliment en els quals estan interns.

L'acompanyant escolar està investigada -abans imputada- per un delicte de maltractament i un altre de discriminació racial, odi i xenofòbia. Haurà de declarar pròximament.

El magistrat ha pres declaració com a testimonis al conductor, a diversos menors que viatjaven en l'autobús i que van presenciar els fets i a dos agents de la Policia Local de Sogorb que van elaborar l'atestat del succés, de la investigació del qual es va fer càrrec posteriorment la Guàrdia Civil. El menor va haver de ser atès per una ambulància per les lesions patides.

Consulta aquí más noticias de Castelló.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/3159799/0/jutge-sogorb-jutjar-per-lesions-cuidadora-acusada-dagredir-xiquet-centre-menors-castello/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios