Detingut un jove per agredir sexualment una dona en l'ascensor després d'una discomòbil en Patraix (València)
Detingut un jove per agredir sexualment una dona en l'ascensor després d'una discomòbil en Patraix (València) FACEBOOK POLICÍA LOCAL VALÈNCIA

La presumpta agressió es va produir de matinada, entorn de les 5.30 hores del passat dijous festiu. La dona es va acostar a una parella d'agents de patrulla en la zona de la festa per a denunciar que minuts abans havia sigut víctima d'abusos per part d'un home que havia conegut en la discomòbil.

Segons va relatar als policies, els fets van ocórrer en l'interior de l'edifici on resideix el suposat agressor. Tots dos van entrar perquè la dona va accedir a prendre una copa en la vivenda quan la festa havia acabat.

La presumpta agressió es va produir dins de l'ascensor i la víctima va escapar de la vivenda després d'un forcejament amb l'home. Una vegada en el carrer, va acudir al lloc on estaven els seus amics i va veure com l'ara arrestat la perseguia.

La víctima va oferir una descripció detallada als agents i estos van localitzar l'home poc després en el mateix edifici, on finalment va ser arrestat per a més tard ser traslladat a la Inspecció Central de Guàrdia.

Consulta aquí más noticias de València.