Comunitat Valenciana

La Diputació de Castelló impulsa la Fira de la Cervesa Artesanal per a fomentar el consum de productes autòctons

  • La Diputació de Castelló impulsa la I Fira de la Cervesa Artesanal Castelló Ruta de Sabor per a posicionar la seua qualitat en el mercat provincial. Esta és una de les 21 accions amb les quals el govern provincial vol fomentar el consum de productes autòctons, a través de la seua marca Castelló Ruta de Sabor, segons ha informat la institució en un comunicat.
La Diputació de Castelló impulsa la Fira de la Cervesa Artesanal
La Diputació de Castelló impulsa la Fira de la Cervesa Artesanal
DIPUTACIÓ CASTELLÓ
La Diputació de Castelló impulsa la Fira de la Cervesa Artesanal

L'esdeveniment, que tindrà lloc els dies 20, 21 i 22 d'octubre en la Plaça Les Aules de Castelló, té l'objectiu de posicionar la seua qualitat entre els castellonencs.

El diputat responsable de Castelló Ruta de Sabor, Pablo Roig, ha explicat que "és precisament este últim trimestre de l'any quan s'intensifica la promoció dels productes autòctons coincidint amb les dates prèvies al Nadal. En concret esta fira servirà per a donar a conéixer entre els castellonencs les cerveses artesanals de la província i la seua qualitat com a part del treball que estem fent per a convertir els ciutadans de Castelló en els millors ambaixadors dels nostres productes".

Per a este esdeveniment també està confirmada la participació de cinc productors de cervesa artesanal de Castelló, com són Castelló Beer Factory, Cervesa Montmirà, Badúm, Isanbeer i Canabeer.

"Hem creat, de la mà dels productors, un esdeveniment que serveix per a dinamitzar l'activitat de Castelló durant eixe cap de setmana a través dels nostres productes. Així, hi haurà un 'foodtruck' amb menjar de Castelló Ruta de Sabor i música en directe durant les tres jornades de divendres, dissabte i diumenge", ha explicat el diputat.

MÉS DE 100 PRODUCTES INCLOSOS

Des de la Diputació asseguren que "la consolidació de la marca de productes autòctons Castelló Ruta de Sabor com a element dinamitzador del sector agroalimentari de la província és ja una realitat amb la recent inclusió de 40 nous productors". "Són ja amb açò 80 productors i més de 100 productes de 14 sectors agroalimentaris diferents", afigen.

Així mateix, en el comunicat afirmen que "la posada en valor de la gastronomia de la província és tal que el Govern provincial ja treballa en la creació de Castelló Ruta de Sabor com a nou producte turístic de Castelló".

Així, a través del recurs gastronòmic dels productes i tot el seu procés d'elaboració en els municipis de Castelló, la Diputació té la voluntat de treballar de la mà de municipis i productors amb tal de valorizar eixos productes, tot el patrimoni natural i cultural vinculat als mateixos i aconseguir atraure visitants als pobles no solament a través de la realització de jornades gastronòmiques i comercials, sinó també incorporar diferents experiències turístiques amb més oferta complementària que permeten al visitant conéixer els pobles de Castelló a través de la seua tradició gastronòmica.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento