Fiscalia obri d'ofici una investigació pels incidents registrats en la manifestació del 9 d'Octubre

  • La Fiscalia Provincial de València ha obert d'ofici una investigació pels incidents registrats en la manifestació vespertina del 9 d'Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, per part d'un grup de violents d'extrema dreta, segons ha pogut saber Europa Press.
Ciutat de la Justícia de València
Ciutat de la Justícia de València
EUROPA PRESS

Precisament este mateix dimecres, el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, ha remès al ministeri públic un informe detallat amb els primers resultats de la investigació que està duent a terme la Policia Nacional sobre els incidents.

Este informe conté una relació cronològica i detallada dels fets amb les primeres identificacions realitzades.

Paral·lelament, la Xarxa Espanyola d'Immigració i Ajuda al Refugiat va presentar ahir en Fiscalia una denúncia perquè s'investigaren els "atacs" registrats en la manifestació per part de "integrants de Yomus" a membres de la Comissió 9 d'Octubre i a periodistes, que va finalitzar "amb almenys dos ferits".

En esta denúncia s'arreplegava que estos grups "d'extrema dreta" d'una banda, van aïllar a part de les persones integrants de la concentració i, per una altra, "van procedir a realitzar diferents atacs tant a participants com a periodistes i reporters de diversos mitjans de comunicació", produint-se "un evident encrueliment amb qui eren de naturalesa racializada".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento