La presidenta del PPCV ha fet estes declaracions abans de reunir-se amb la Federació Empresarial d'Hoteleria de València (FEHV) amb l'objectiu de "recolzar al sector" i demostrar "que estem del costat de les associacions que han dit no a la taxa turística".

Així, Bonig ha assenyalat que "preocupen" declaracions com les realitzades per la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, després de la reunió del Consell de Turisme, quan va assenyalar respecte a la taxa turística que "les resolucions de les Corts cal complir-les".

Bonig ha advertit que el Consell "està pensant a aplicar una taxa al turisme, una taxa que rebutja tot el sector" de la mateixa manera que estan estudiant una taxa turística als nous negocis que s'òbriguen en la costa, una "trampa" perquè "és la porta falsa perquè entre en vigor la taxa turística".

Per açò, ha dit que el PPCV va a estar "molt pendent" d'estes propostes perquè no volen taxa "ni directament ni a través de noves figures com la de recaptar diners mitjançant política de paisatges".

Es tracta, ha incidit Bonig, d'un sector que representa el 14% del Producte Interior Brut (PIB) valencià i "que cal recolzar en lloc d'aplicar taxes i impostos, que el que fan és fer menys competitiu el nostre sector".

Consulta aquí más noticias de València.