Moragues remetrà a Fiscalia un informe amb resultats de la investigació sobre els incidents del 9 d'Octubre
Moragues remetrà a Fiscalia un informe amb resultats de la investigació sobre els incidents del 9 d'Octubre Europa Press

Moragues ha detallat que este informe conté una relació cronològica i detallada dels fets amb les primeres identificacions realitzades.

El delegat ha afirmat, així mateix, que s'estan posant en contacte amb els agredits i perjudicats per si volen presentar denúncia i oferir-los tot tipus d'ajuda. "Des d'esta Delegació sempre hem actuat amb la llei en la mà i ho anem a seguir fent. No acceptem impunitats", ha subratllat.

Els fets estan ara mateix baix tutela judicial i serà la justícia qui determine si són constitutius o no de delicte.

D'altra banda, Moragues ha tornat a agrair el treball de la Policia Nacional. "Trobe a faltar per part d'alguns dirigents un reconeixement

públic al treball dels nostres agents. La Policia va preservar la seguretat i integritat física dels manifestants i va garantir el dret a la manifestació", ha postil·lat.

"Apel·le de nou a la sensatesa dels dirigents polítics per a no alimentar la crispació. Hem de, entre tots, rebaixar la tensió que existeix," ha reclamat.

Consulta aquí más noticias de València.