Comunitat Valenciana

1 Bonig (PPCV) creu que "no es pot dialogar amb els que acaben de donar un cop d'estat"

  • La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha qualificat d'"esperpent" la situació viscuda este dimarts en el Parlament de Catalunya i ha indicat que "no es pot dialogar amb els que trenquen les regles del joc democràtic, amb els que tiren un pols i els que acaben de donar un cop d'estat a la democràcia, a tots els espanyols i a la Constitució".
Isabel Bonig
Isabel Bonig
PP
Isabel Bonig

Així s'ha pronunciat en declaracions als mitjans en ser preguntada per la seua valoració de les paraules del president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, qui va afirmar que assumeix "el mandat del poble que Catalunya es convertisca en Estat independent en forma de república" però va plantejar suspendre unes setmanes els efectes d'una independència per a entrar en una etapa de diàleg.

"Tots assistim atònits a les declaracions del senyor Puigdemont i a eixa firma de no se sap molt bé què. Ahir, definitivament, es va consumar el que ja vé consumant-se des de fa uns dies, que és un cop a l'estat espanyol clarísimament amb eixa declaració de república independent i després deixant-la en suspens", ha dit.

La dirigent 'popular' ha lamentat "la imatge que s'està donant" d'Espanya i ha incidit que "una persona que no respecta la legalitat com Puigdemont i el seu govern, que no respecta les llibertats, la Constitució i que no està respectant el poble espanyol i al poble català el que ha de fer és marxar-se i deixar que comence una nova etapa" des de la legalitat i la restauració de l'ordre constitucional.

Ahir, ha remarcat que "no es pot dialogar amb eixes persones" però "el primer que cal fer per part de les autoritats legítimes i democràtiques és restaurar l'ordre constitucional". "No serà el PP el que no vullga dialogar, li ha estès ponts al senyor Puigdemont i a les autoritats catalanes una i mil vegades", però "diàleg amb qui trenca les regles del joc no cap".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento