Arriben dos pasteres a Cap de l'Horta i Xàbia (Alacant)

Arriben dos pasteres a Cap de l'Horta i Xàbia (Alacant)

  • Dos pasteres han arribat a la costa alacantina en les últimes hores, en concret a Cap de l'Horta i Xàbia, en Alacant.

Així, agents de la Policia Nacional busquen un grup d'immigrants que ha desembarcat passades les 09.00 hores d'este dimecres en el Cap de l'Horta. Segons han confirmat a Europa Press fonts de la Comissaria Provincial, l'avís ho ha donat un veí que ha vist com arribaven unes sis persones.

El dispositiu que s'ha engegat ha permès la detenció d'un d'ells i en estos moments es busca a la resta. En les tasques participa l'ONG Creu Roja, que ha enviat a la Comissaria un equip per a atendre a la persona detinguda.

La pastera albirada hui a Alacant se suma a una altra la qual va desembarcar ahir en Cova Tallada, a Xàbia, i en la qual es va detindre dos persones que romanen en la dependències de la Guàrdia Civil en eixa localitat.

Els detinguts a Xàbia són dos homes de 30 i 31 anys que van ser atesos per una ambulància de Creu Roja, amb un cap d'equip i un traductor. Els dos presenten un aparent estat de salut estable.

L'equip de Salvament de Creu Roja ha activat la prealerta per la possible arribada de pasteres durant les pròximes 72 hores.

Consulta aquí más noticias de Alacant.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/3157840/0/arriben-dos-pasteres-cap-lhorta-x-bia-alacant/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios