Trobats i entrevistats al carrer escorial

Flora Biosca Aerògrafa Camions, 48

«Pinto els somnis dels camioners». «El camió és la casa del camioner i jo faig els seus somnis realitat: personalitzo les cabines. Fa més de 20 anys que m’hi dedico i he fet dibuixos de tot tipus. Fer la cara de Camarón va ser molt emocionant... Quan encertes el que busquen posen una cara de satisfacció...».

Roser Izquierdo Jubilada, 67

«M’agrada tant el meu barri que no li poso pegues». «Vaig néixer al barri i m’encanta: és tranquil i molt maco. M’agrada tant que no li poso pegues, m’adapto. Els veïns van canviant, però alguns ens coneixem de tota la vida. També el barri en si ha canviat molt: el meu edifici era una fàbrica».

Ivan Fernández Dependiente, 28

«No voy a tener piso en mi vida». «Vivo con mis padres porque no me puedo comprar un piso y no quiero ir de alquiler: considero que es tirar el dinero. De momento no miro pisos porque no me lo puedo comprar… ¡A este paso no voy a tener piso en mi vida! No confío en esto que dicen que van a bajar precios, sólo me dedico a ahorrar».

Marta Recasens Comercial, 37

«A Gràcia haurien de fer més carrers per a vianants». «Visc a Gràcia i m’encanta el barri, però la mobilitat s’hauria de millorar. Els carrers són molt estrets i hi ha molts cotxes i molt soroll. Les voreres són molt estretes i molts cops les ocupen les motos; estic fins el monyo perquè amb el cotxet és un problema. Haurien de fer més carrers de vianants».

Jordi Fritsch Pensionista, 51

«M’he fet voluntari, si em tenen a casa em moro!». «Sóc pensionista des de fa tres dies. Ja m’he apuntat a un voluntariat per ser parella lingüística i ensenyar català als estrangers. Si em tenen a casa em moro! Que no pugui carregar capses no vol dir que no pugui fer res. Feia temps que volia fer de voluntari, però amb la botiga no tenia temps».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento