Comunitat Valenciana

Puig creu que el fonamental després dels incidents del 9 d'Octubre és "detindre immediatament els agressors"

  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha assegurat este dimarts després dels incidents i les agressions registrades durant la manifestació del 9 d'Octubre a València que "el fonamental és exigir a la Delegació del Govern que es detinga a les persones que han infringit la llei, que han alterat l'ordre públic" i passen a disposició judicial.
El presidente de la Generalitat valenciana, Ximo Puig.
El presidente de la Generalitat valenciana, Ximo Puig.
EUROPA PRESS
El presidente de la Generalitat valenciana, Ximo Puig.

Així s'ha pronunciat el president valencià a Brussel·les, on hui presenta davant el ple del Comité Europeu de les Regions (CdR) el dictamen definitiu sobre el funcionament del reglament del mecanisme 'Connectar Europa', en ser preguntat sobre els incidents de la vesprada del dilluns a València.

Després de ressaltar que la seua tasca institucional "no és confrontar amb el delegat del govern" i, per tant, no ho va a fer, ha admès que "és evident que cal donar per part del Govern les explicacions oportunes" i "a partir d'eixe moment cadascun podrà determinar qual és la seua posició".

"El bàsic", ha incidit, "per a donar tranquil·litat a la ciutadania i per a enfortir la convivència és que aquells que han alterat l'ordre públic, que han agredit, siguen detinguts".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento