Puig ha sostingut que seria "exigible" que els socis de govern del PSPV -Compromís i Guanyar Alacant, que han anunciat que trencaran el pacte si Echávarri no dimitix- feren "una anàlisi" de les "coses positives" que s'han pogut realitzar estos dos anys i ha deixat en les seues mans la possibilitat de "dialogar" i de "refundar el pacte i abordar com es pot gestionar adequadament".

A preguntes dels mitjans després d'assistir a la constitució del Consell Rector de l'Agència Valenciana de la Innovació (AVI) a Alacant, Puig ha dit que la situació es veu "des del respecte" però amb "l'exigència que cal pensar en els alacantins" i que des d'eixa "reflexió es reafirme el pacte".

Preguntat sobre si recolzava a Echávarri, Ximo Puig ha insistit en no s'està davant un cas de corrupció encara que "haurà de tindre les seues responsabilitats" i ha subratllat: "No estem davant el que ha sigut habitualment en el passat. És cert que cal veure com acaba esta qüestió i per descomptat tinc la confiança en què no hi haurà cap tipus de problema". I ha resolt: "Estarem al que els jutges determinen".

Consulta aquí más noticias de Alacant.