Comerç autoritza l'obertura de grans centres d'Alacant els diumenges 15 i 22, en el marc de la Volvo Ocean Race
Comerç autoritza l'obertura de grans centres d'Alacant els diumenges 15 i 22, en el marc de la Volvo Ocean Race EUROPA PRESS

La resolució, amb data d'este passat dimecres i a la qual ha tingut accés Europa Press, respon la sol·licitud de l'Ajuntament d'Alacant sobre la base de la celebració d'un gran esdeveniment esportiu.

La justificació radica que el dia 15 serà el dia posterior a la celebració a la regata In-Port, mentre que el 22 és el dia de l'Eixida efectiva de la regata.

Amb tot, la direcció ha rebutjat la proposta de l'Ajuntament, tramitada el 20 de setembre, perquè la ZGAT també donara cobertura al festiu del dijous 12, en no concórrer les circumstàncies que reclama la llei per a permetre l'obertura.

Així mateix, la Direcció General de Comerç ha desestimat els recursos dels sindicats CCOO i UGT, que van al·legar en contra de permetre l'obertura dels grans centres comercials per a qualsevol dia festiu perquè no era "necessari" per als consumidors i sí "molt negatiu" per als treballadors dels grans centres.

Consulta aquí más noticias de Alacant.