Comunitat Valenciana

Housers llança un 'crowdfunding' per a convertir un edifici històric de València en un 'hostel boutique'

  • La plataforma immobiliària de finançament col·lectiu Housers ha publicat un projecte de 'crowdfunding' que recaptarà fons per a la rehabilitació d'un edifici del segle XIX en el centre de València, amb l'objectiu de convertir-lo en un 'hostel boutique' de la cadena d'allotjaments Bcool. El finançament anirà destinat a concedir un préstec a un promotor immobiliària.
Rehabilitació d'un edifici per crowdfunding per a hostel
Rehabilitació d'un edifici per crowdfunding per a hostel
HOUSERS
Rehabilitació d'un edifici per crowdfunding per a hostel

El projecte busca aconseguir finançament participatiu per import d'1,87 milions d'euros i poden participar estalviadors i xicotets inversors que vullguen invertir des de 50 euros, amb una possibilitat d'aconseguir rendibilitats d'aproximadament un 6,03%, segons ha informat Housers en un comunicat.

Des de la firma destaquen que es tracta del "major projecte" de finançament participatiu del sector immobiliari d'Espanya, que fructificarà a més en "el primer 'hostel' finançat per 'crowdfunding'".

El futur establiment estarà situat prop del Mercat Central de València i constarà de 122 llits individuals i quatre dobles, 20

habitacions, una zona de recepció, un lobby i un espai per a cafeteria.

L'edifici data del segle XIX i la seua façana està completament rehabilitada, mentre que la cadena Bcool s'encarregarà de la gestió i explotació. Esta firma ha obert recentment el seu primer 'hostel boutique' a Bilbao.

REGENERACIÓ DE CENTRES URBANS

Amb este projecte, Housers busca continuar amb la seua estratègia de diversificació de projectes, en obrir la possibilitat de sol·licitar préstecs amb finançament participatiu a promotors amb nous projectes immobiliaris. Suposa a més l'entrada de la seua plataforma al sector hoteler, amb una visió destinada a participar en la "regeneració dels centres urbans", especialment en ciutats com Madrid, Barcelona, València, Palma de Mallorca o Milà (Itàlia).

Hosers ha repartit des que va iniciar la seua marxa en 2015 més d'1,5 milions d'euros en concepte de dividends i devolucions entre més de 8.000 inversors que han finançat, de forma participativa, l'adquisició i reforma d'immobles, per a aconseguir rendiments de capital resultat del seu posterior lloguer i venda.

A través de la plataforma de finançament immobiliari participatiu s'han finançat un total de 167 immobles. La firma reuneix una comunitat de més de 65.000 xiquets inversors, amb més 30 milions d'euros invertits.

D'altra banda, Housers ha obert esta setmana una ampliació de capital, via 'equity crowdfunding', a través de la plataforma d'inversió online internacional Crowdcube. La captació prevista és d'un milió d'euros i està oberta a inversors particulars que vullguen participar. De moment, en 24 hores ha captat el 25%.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento