Comunitat Valenciana

1 Podem demana a Delegació del Govern la volta dels agents valencians desplaçats a Catalunya

  • La diputada de Podem Cristina Cabedo ha instat la Delegació del Govern a reclamar la volta dels agents del Cos Nacional de Policia i de la Guàrdia Civil adscrits a la Comunitat Valenciana desplaçats a Catalunya amb motiu del referèndum.

Cabedo ha condemnat en un comunicat que el Govern d'Espanya envie a policies que presten els seus servicis a la Comunitat "a protagonitzar les lamentables imatges vistes a Catalunya, sense preveure el conflicte que s'anava a produir entre la pròpia ciutadania i els cossos de seguretat posant en perill a tothom: a la ciutadania i els cossos que haurien de vetlar pels seus drets".

Cabedo ha insistit que "la utilització dels cossos de seguretat de l'Estat per a resoldre un conflicte que és polític ha sigut una irresponsabilitat, i més encara deixar els agents en una situació d'abandó agreujant les situació de tensió".

Els agents del Cos Nacional de Policia i la Guàrdia Civil destinats en Comunitat Valenciana "mai hauria d'haver deixat de fer el seu verdader treball ací", ha indicat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento