Comunitat Valenciana

Salvador Llopis substitueix Antonio Enguix com comissionat en La Ribera

  • Salvador Llopis (Algemesí, 1954) ha sigut designat per a substituir Antonio Enguix Morant com comissionat de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública en el departament de salut de la Ribera, segons ha informat l'administració sanitària en un comunicat. Antonio Enguix va comunicar el passat mes de setembre a Sanitat la seua voluntat de deixar el càrrec per "motius personals".

Llopis és diplomat en Infermeria, màster en Gestió de Servicis d'Infermeria i llicenciat en Antropologia Social i Cultural. Combina l'experiència en gestió amb l'assistencial, a més de conéixer "en profunditat" el departament de la Ribera, en el qual ha treballat en diferents etapes professionals.

El nou comissionat compta amb experiència en gestió sanitària gràcies als càrrecs que ha exercit com a director d'Infermeria de l'hospital Francesc de Borja de Gandia (1984-1986); en l'hospital Doctor Peset de València (1989-1995) o en el departament de Salut Xàtiva-Ontinyent (2016-2017).

A més ha realitzat diferents cursos de formació en gestió (Curs de Direcció d'infermeria de l'INSALUD, Curs de Gestió d'Infermeria de l'escola d'Alta Direcció i administració o curs de Gestió Aplicada als Servicis de Salut, entre altres).

També ha treballat com a infermer assistencial d'atenció primària en el centre de salut d'Alzira i el d'Algemesí, i ha sigut president de la junta de personal en el departament de la Ribera 2015-2016.

La Conselleria de Sanitat desitja agrair el "important treball" desenvolupat per Antonio Enguix com comissionat durant l'etapa prèvia a la reversió del departament de la Ribera a la gestió pública directa.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento