Comunitat Valenciana

Detingut un conductor a Castelló per escapolir-se després d'atropellar un jove que està en mort cerebral

  • Un home ha sigut detingut este diumenge per suposadament atropellar una persona en la plaça María Agustina de Castelló i escapolir-se, segons ha informat la Policia Local. La víctima, un jove de 26 anys, es troba a la UCI de l'Hospital General en situació de mort cerebral, segons ha pogut saber Europa Press.

Els fets es van produir en la matinada del diumenge, quan un vianant va ser atropellat a la plaça María Agustina per un turisme que, després de l'atropellament, va fugir.

Durant tot el diumenge els agents de la Policia Local pertanyents a la unitat d'Atestats van investigar les causes de l'atropellament i sobre les 21.00 hores van localitzar el vehicle causant del sinistre i van procedir a la detenció del conductor, de 19 anys, per l'atropellament i omissió del deure socórrec.

Segons han informat fonts de la Policia Local, la víctima va creuar la calçada per un tram en el qual no hi havia pas de vianants.

Una vegada el conductor va ser detingut, se li va practicar la prova de drogues, en la qual va donar negatiu. La prova d'alcoholèmia no es va realitzar a causa del temps que havia transcorregut entre el moment de l'atropellament i el de la detenció. La Policia Local continua investigant les circumstàncies del succés.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento