Comunitat Valenciana

Rodríguez, sobre si optarà a la secretaria del PSPV de València: "Seguisc en període de meditació"

  • El portaveu del PSPV i president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha assegurat este divendres que segueix "en període de meditació" sobre la possibilitat de presentar la seua candidatura a les primàries per a liderar als socialistes en la província.
Jorge Rodríguez presenta la campanya de la Diputació per al 9 d'octubre
Jorge Rodríguez presenta la campanya de la Diputació per al 9 d'octubre
DIPUTACIÓN DE VALENCIA
Jorge Rodríguez presenta la campanya de la Diputació per al 9 d'octubre

A més, ha assenyalat que està duent a terme una "roda de contactes" amb la finalitat de "veure què opinen els companys i companyes" pel que fa a si ha d'optar a la Secretaria General del PSPV a València.

Així ho ha manifestat el president de la corporació provincial este divendres en ser preguntat per este assumpte després de la presentació dels actes programats per la institució amb motiu de la celebració del 9 d'octubre.

Rodríguez ha apuntat que ja va respondre sobre esta possibilitat dimarts passat, abans d'assistir al ple de la Diputació, i que és "persona de reflexos lents", per la qual cosa ha afirmat que continua "en període de meditació".

No obstant açò, ha subratllat que "en este moment" li preocupa que l'1 d'octubre "hi haja una situació molt complexa a Catalunya" que "afecta directament la resta d'Espanya". "Açò sí que m'amoïna. L'un altre -la seua possible candidatura- no m'ho lleva", ha declarat.

El portaveu del PSPV ha dit també que, en qualsevol cas, és dels quals opina que "mentre no hi ha congrés no pot haver-hi candidats". "Amb la qual cosa, queda moltíssim temps per a continuar reflexionant i parlant amb els companys, perquè açò és un procés de militants", ha afegit.

"EN EL PSOE TOT ÉS POSSIBLE"

El procés de primàries per a liderar el PSPV provincial compte ja amb dos aspirants confirmats, la diputada autonòmica Mercedes Caballero i el militant d'Aldaia Rubén Fenollar, tots dos emmarcats dins del sector 'sanchista'. Preguntat sobre si cabria la possibilitat d'arribar a acords o fins i tot conformar una candidatura d'unitat, Rodríguez ha assenyalat: "En el PSOE tot és possible".

"Per tant jo mai descarte res. He vist tantes coses en el temps que porte militant... en els partits, ja no dic en el PSOE. Tot és possible", ha sostingut referent a açò.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento