Comunitat Valenciana

Oltra, sobre el rebuig del Consell de Turisme a la taxa: "Ací hi ha més agents que han de dir coses"

  • "El Consell va a complir amb el mandat de les Corts perquè té per costum complir amb els mandats legislatius”, assegura la vicepresidenta.
  • Recalca que ara s'està en la fase de cercar les diferents opinions del sector, com és el cas dels sindicats treballadors o les kelis.
  • El Consell de Turisme de la Comunitat Valenciana s’ha posicionat contràriament i de manera “molt contundent” a la implantació d’aquesta taxa.
Oltra en la rueda de prensa del pleno del Consell
Oltra en la rueda de prensa del pleno del Consell
EUROPA PRESS
Oltra en la rueda de prensa del pleno del Consell

La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha assegurat aquest divendres, després del rebuig del Consell de Turisme a la possibilitat d'implantar una taxa turística a la Comunitat, que aquest organisme ha mostrat la seua opinió, però "hi ha més agents que han de dir coses" sobre aquesta qüestió com els sindicats, treballadors o les kelis.

Així ho ha indicat Oltra en la roda de premsa posterior al ple del Consell, en ser preguntada per la posició contrària del Consell de Turisme de la Comunitat Valenciana i "molt contundent" a la implantació d'una taxa turística en l'autonomia.

Sobre aquest tema, la també portaveu de l'executiu valencià ha subratllat que el Consell té un mandat de les Corts que "té l'obligatorietat de complir". "El Consell va a complir amb el mandat de les Corts perquè té per costum complir amb els mandats legislatius, com no pot ser d'una altra manera", ha subratllat. No obstant açò, ha puntualitzat que ara s'està en la fase de cercar les diferents opinions del sector.

"El sector és molt més ampli que solament el sector empresarial. Hi ha més agents a explorar i demanar la seua opinió perquè quan parlem de processos participatius i de codecisió cal tenir en compte a totes les parts i no solament a una, encara que siga molt potent", ha manifestat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento