Cantants contra la sida

La Unión, Revólver, Marlango, Roger Mas i la banda de Manel Fuentes fan un concert solidari en benefici d’una fundació que lluita contra la malaltia.
L’actriu i cantant Leonor Watling lidera el grup Marlango (Arxiu).
L’actriu i cantant Leonor Watling lidera el grup Marlango (Arxiu).
L’actriu i cantant Leonor Watling lidera el grup Marlango (Arxiu).
La música sempre ha estat una bona forma de combatre allò contra el que volem lluitar i demà, Dia Mundial de la Sida, hi ha un bon motiu per fer-la sentir.Així ho faran La Unión, Revolver, Roger Mas,  Marlango i la banda de Manel Fuentes en un concert benèfic en què els fons recaptats per les entrades es donaran a la Fundació Lluita contra la Sida, una entitat sense ànim de lucre ubicada a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, que treballa en l’assistència, investigació i docència d’aquesta malaltia des de l’any 1992.

Un conjunt d’artistes de trajectòries ben heterogènies actuaran. La Unión, un dels grans representants de la movida madrileña dels anys 80 i autors de cançons inoblidables com Hombre lobo en París.

També hi serà Revólver, un punt de referència en la història de la música espanyola amb les lletres compromeses i directes sortides de l’inesgotable font de talent de Carlos Goñi.

No faltarà la veu inconfusible del solsonès Roger Mas, a qui fa poc definien com la veu més bonica que ha donat el gènere de cantautor a Catalunya.

A més, sonaràn els harmoniosos temes de The Electrical Morning, el nou treball de Marlango, grup liderat per Leonor Watling. I el televisiu Manel Fuentes presentarà el concert i actuarà amb la seva banda.

115 nous casos

Entre l’1 de gener i el 30 de setembre d’aquest any a Catalunya es van diagnosticar 115 casos de sida i 243 de VIH. En el balanç dels últims 15 anys, els més crítics van ser 1994 i 1995, amb més de 1.500 persones infectades de sida.

* Sala Bikini. Déu i Mata, 105. Dissabte a partir de les 20.30 hores. Preu de les entrades: 25 euros. Més informació a www.bikinibcn.com.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento