Comunitat Valenciana

Detingut a Borriana (Castelló) un home buscat internacionalment a Romania després d'una condemna per tracta de persones

  • La Guàrdia Civil ha detingut en Borriana (Castelló) un home de 52 anys i de nacionalitat romanesa, al que li constava un ordre de busca i captura procedent de les autoritats judicials de Romania, que li havien condemnat per tracta d'éssers humans, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

L'actuació es va iniciar amb motiu dels servicis que la Guàrdia Civil té establits en matèria de seguretat ciutadana, quan els agents es trobaven en un punt de verificació de vehicles en l'AP-7 a l'altura de Borriana i van procedir a donar l'alt a un turisme.

Els guàrdies civils van comprovar que esta persona es trobava reclamada per les autoritats de Romania i sobre ell pesava un ordre europeu d'extradició. L'home havia sigut condemnat per les autoritats judicials del seu país per tracta d'éssers humans, per la qual cosa els agents van procedir a la seua detenció.

El detingut, juntament amb les diligències, passarà a disposició del Jutjat Central d'Instrucció número 4 de l'Audiència Nacional de Madrid.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento