Sandra Gómez recorrerà el seu processament i adverteix al PP que "no impediran que seguisca denunciant la corrupció"
Sandra Gómez recorrerà el seu processament i adverteix al PP que "no impediran que seguisca denunciant la corrupció" TWITTER SANDRA GÓMEZ

Gómez s'ha pronunciat en estos termes en un comunicat després que s'haja conegut que la titular del jutjat d'instrucció número 21 de València l'ha processat després de la querella presentada per la regidora del grup popular Beatriz Simón per suposades "calúmnies i injúries" arran d'unes afirmacions relacionades amb el conegut cas Taula. En concret, Gómez va manifestar en una comissió d'investigació que, segons alguns testimoniatges, Beatriz Simón "proposava la seua empresa al seu nucli de confiança per a blanquejar diners a través dels seus proveïdors".

La regidora socialista, que ha manifestat el seu respecte cap a la resolució judicial, ha anunciat que recorrerà la intercolutòria. Així, ha recordat que el procés té el seu origen en una querella interposada per la regidora popular Beatriz Simón per "delicte de calúmnies i un altre d'injúries", en relació a una pregunta que va realitzar Gómez a un assessor del PP en el transcurs de la Comissió d'Investigació del cas Taula.

Gómez ha precisat que la regidora del PP no es va presentar a l'acte de conciliació al qual van ser citades el passat mes de desembre pel que, "en no resoldre's per la via civil el pas següent era el procediment penal".

La portaveu socialista ha considerat "intolerable" que els regidors del PP utilitzen la justícia per a intentar coaccionar-la i "impedir que defenga els interessos dels i les valencianes que van veure com es vinculava l'Ajuntament a casos de corrupció per la gestió del PP", ha denunciat. De fet, ha subratllat que, dels deu regidors que formen part del Grup Popular nou estan imputats.

"És paradoxal -ha exposat- que una persona que està sent investigada pretenga mitjançant querelles i denúncies evitar que s'aclarisca què va succeir amb els diners dels valencians i les valencianes durant els anys que el PP va gestionar l'Ajuntament".

"DESVIAR L'ATENCIÓ"

A més, Gómez ha apuntat que amb estes actuacions "intenten desviar l'atenció de la situació en la qual es troben" i és que, en la seua opinió, "les actes dels regidors i regidors són il·legals i haurien de dimitir". "Van concórrer a la campanya electoral amb fons presumptament procedent d'un finançament irregular", ha advertit tal com es desprèn de la imputació de l'exvicealcalde de València, Alfonso Grau.

Referent a açò, ha assegurat que "la imputació de Grau confirma les denúncies del PSPV-PSOE i ha reivindicat que "gràcies al treball" dels socialistes "es va poder desemmascarar la forma com governava i de fer política del PP a València".

Consulta aquí más noticias de València.