Comunitat Valenciana

Entitats connectaran València, Barcelona, Palma i Brussel·les amb quatre 'Sopars Estellés'

  • Diferents entitats connectaran este dimecres les ciutats de València, Barcelona, Palma i Brussel·les amb la celebració de quatre 'Sopars Estellés', segons ha informat ACPV en un comunicat, una de les organitzacions que organitzen l'acte.

A la mateixa hora, a València, Barcelona, Palma i Brussel·les hi haurà lectures de poemes de l'autor de Burjassot, que compartiran connectats via digital, de manera que podran veure i escoltar en cadascun dels sopars poemes llegits amb accents diversos i fins i tot en diverses llengües, en el cas de Brussel·les.

Segons ACPV, la iniciativa és "una afirmació del nostre àmbit lingüístic i cultural, i una aposta per la projecció de la nostra literatura i de l'obra d'Estellés, de forma lúdica i al mateix temps decidida".

L'entitats participants en l'organització de l'acte són Acció Cultural del País Valencià (ACPV), Associació Col·legial d'Escriptors de Catalunya (ACEC), Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC), Ca Revolta, Societat Coral El Micalet, Obra Cultural Balear (OCB), Omnium Cultural, Pen Català, Conselleria de Cultura dels Illes Balears, Institució dels Lletres Catalans i el grup parlamentari europeu Verds-Aliança Lliure Europea.

Així mateix, hi haurà un "agermanament simbòlic" en "la cultura, l'amistat i la pau que projecta la nostra cultura, la nostra voluntat de ser i viure en la nostra llengua, en llibertat i apostant per un model de societat oberta al món".

En cada ciutat, l'esquema de l'acte serà paregut: un sopar popular, una lectura pública de poemes triats per cada lector i una actuació musical posterior que, en el cas de València, serà a càrrec de la Coral Giner de la Societat Coral El Micalet La Coral del Micalet. A València, el sopar tindrà lloc en l'edifici Octubre, seu d'ACPV.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento