Comunitat Valenciana

Investiguen la suposada agressió a la porta d'un IES a un alumne que va deixar d'anar a classe

  • La Policia Nacional ha donat trasllat a la Fiscalia de Menors d'Alacant de la situació viscuda per un menor de 13 anys, hemofílic, que pressumptament va ser increpat i espentat per un company en presència d'altres quatre adolescents en el centre escolar al qual assisteixen.

Segons han apuntat fonts policials a Europa Press este dimarts, de moment el succés no està catalogat ni com a agressió ni com a assetjament escolar. Han relatat que els fets es van produir quan el menor va ser espentat per un company en presència d'altres xics i, per la seua malaltia, li van aparéixer hematomes en la pell.

Segons ha pogut saber Europa Press, dimecres passat el centre educatiu va convocar la Comissió d'Absentisme perquè l'alumne, que ja havia repetit curs, no acudia a l'institut.

Seguidament, els tècnics de servicis socials de l'Ajuntament d'Alacant van acudir a la casa del menor, seguint els passos que marca el protocol de l'absentisme. Una vegada allí, la mare els va comunicar que l'absència del menor de classe es devia al fet que el van agredir la porta del centre.

Des de la Conselleria d'Educació han confirmat que la direcció de l'institut va engegar el protocol del Pla de prevenció de la violència en les aules PREVI immediatament.

L'engegada d'este protocol, recorden, inclou l'avís a la Fiscalia perquè tinga coneixement, aplicar una mesura cautelar d'expulsió de cinc dies per als suposats agressors i obrir una investigació per part del Departament d'Orientació del centre.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento