Comunitat Valenciana

1 Puig espera que la setmana vinent s'aborde el problema territorial incloent el finançament valencià

  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha expressat este dimarts que espera que la setmana vinent, després de l'1-O, s'òbriga un procés "de resolució del problema territorial a Espanya", que incloga no solament la situació de Catalunya ja que, segons ha advertit, "no anem a acceptar, en cap forma, que es margine d'este debat el finançament i el problema valencià".
El president de la Comunitat Valenciana, Ximo Puig.c
El president de la Comunitat Valenciana, Ximo Puig.c
EUROPA PRESS
El president de la Comunitat Valenciana, Ximo Puig.c

Puig, en declaracions als mitjans este dimarts, abans de participar en la inauguració del curs acadèmic en la Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx (Alacant), ha apuntat que a Espanya existeix "un problema territorial més enllà del problema català" i ha subratllat que a la Comunitat no hi ha un problema "d'encaix des del punt de vista identitari en el conjunt d'Espanya", però sí un "greu" en finançament i inversions.

En esta línia, ha ressaltat que és "evident" que el "problema valencià" existeix "més enllà que el focus estiga situat en estos moments sols a Catalunya".

Per açò, ha indicat que espera que la setmana vinent s'òbriga "un procés de resolució del problema territorial a Espanya", que incloga no solament la situació de Catalunya sinó també el finançament i el "problema valencià".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento