El Govern de la Nau es reuneix el dissabte per "marcar prioritats" i fer una anàlisi "conjunta" de gestió
El Govern de la Nau es reuneix el dissabte per "marcar prioritats" i fer una anàlisi "conjunta" de gestió EUROPA PRESS

El Govern de la Nau, al capdavant de l'Ajuntament de València, celebrarà dissabte que ve, després de romandre dos anys al capdavant d'este consistori, la seua segona reunió per a fer balanç de gestió i establir les línies de treball del nou curs polític. Este executiu, dirigit per l'alcalde Joan Ribó i conformat per Compromís, PSPV i València en Comú, va celebrar a l'estiu de 2016, en El Saler, la seua primera reunió de balanç.

La primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament de València i portaveu del PSPV en el consistori, Sandra Gómez, ha indicat este dimarts que la trobada del dissabte servirà per "marcar prioritats i posicions", tenint en compte també que s'estan gestant els pressupostos municipals de 2018, i per a fer una anàlisi "conjunta" de gestió.

Gómez ha valorat que el govern municipal tinga "moments de diàleg conjunt i reflexió més serena" i ha considerat que de la trobada d'este cap de setmana eixirà amb "una estratègia i una ruta més clara".

La també regidora de Turisme s'ha pronunciat d'esta manera en la roda de premsa que ha oferit per a presentar les activitats previstes pel consistori en el Dia Internacional del Turisme, preguntada per la trobada que el govern municipal celebrarà el dissabte per a repassar la seua gestió i plantejar nous reptes.

La responsable municipal ha comentat que els integrants del govern de l'Ajuntament de València realitzen, des que van subscriure "l'informe de la Nau" trobades que els tres grups municipals que ho conformen aprofiten per a "posar en comú el treball desenvolupat durant el curs" i "els reptes".

En esta ocasió, l'edil ha assenyalat que a més s'aprofitarà que "s'està tancant l'any" i que s'aproxima el "procés important d'elaboració dels pressupostos de 2018" per "marcar prioritats i posicions" sobre este tema. Així, ha valorat que es busquen "espais de trobada i de diàleg entre tots els regidors" del govern local per a establir eixes línies.

"Cada regidor ja ha fet la seua anàlisi de necessitats i, per tant, de prioritats per a 2018. Hi ha hagut un acostament previ", ha exposat Gómez, que ha precisat que "el moment oportú per a fer una valoració conjunta del Govern de la Nau és el dissabte".

Així, la primera tinent d'alcalde ha manifestat que serà el dissabte "el moment de fer una reflexió més global, més conjunta i més enllà" de la feta pel "portaveus de cada grup polític per marcar prioritats".

Sandra Gómez ha estimat "positiu" que es busquen i es troben "moments de diàleg conjunt i de reflexió més serena" com estos, al mateix temps que s'ha mostrat "convençuda" que "després del dissabte" els integrants del Govern de la Nau eixiran "amb una estratègia i una ruta més clara".

PROTECCIÓ CIUTADANA I CIUTAT OBERTA

La portaveu socialista ha asseverat que des del seu grup ja es va avançar la necessitat de "prioritzar els temes de Protecció Ciutadana, sobretot, el tema de les oposicions" per a incrementar la plantilla, i de "construir una València més oberta, més amable, una ciutat de places".

"Entenem que és un projecte global i transversal i entenem que tot el Govern de la Nau estarà d'acord. És un avançament que vam fer al setembre quan cada regidoria estava tancant els seus pressupostos", ha declarat.

Consulta aquí más noticias de València.