El grup Moldtrans obri un nou magatzem en el parc logístic de Riba-roja
El grup Moldtrans obri un nou magatzem en el parc logístic de Riba-roja GRUPO MOLDTRANS

En un comunicat, el grup ha explicat que el nou magatzem logístic està dotat d'un complet equipament capaç de respondre les exigències més actuals del sector logístic. Per a açò, les instal·lacions disposen d'una altura útil d'11 metres i inclouen diversos molls de càrrega per a una ràpida rotació de les entrega i recollides, a més de sistema de videovigilància, recinte tancat amb seguretat privada, sistema contraincendis i sistema de control d'estoc per radiofreqüència, en combinació amb un avançat sistema de gestió del magatzem.

D'esta manera, permetrà prestar un ampli ventall de servicis logístics als clients de la Comunitat Valenciana i gestionarà des dels servicis més habituals com a emmagatzematge, picking o preparació de comandes fins als més avançats com el muntatge de flexitanks o l'aïllament de contenidors amb mantes tèrmiques.

Amb esta nova instal·lació, el Grup Moldtrans aconsegueix els 16 centres logístics repartits per tota la Península Ibèrica, que en total sumen una superfície logística de més de 50.000 m2.

Segons ha destacat el Director de Desenvolupament Logístic de l'àrea de Llevant, Ignacio Gausí, la demanda de servicis logístics avançats i de qualitat "s'incrementa constantment a la Comunitat" Valenciana degut "a la creixent activitat internacional de les empreses locals i a les multinacionals que trien la regió per a instal·lar-se".

"Amb este nou magatzem logístic, podrem oferir servicis logístics amb una major capacitat i abast als clients que estan buscant un soci logístic de confiança amb la impecable trajectòria i reputació del nostre Grup", ha assenyalat.

Consulta aquí más noticias de València.