Comunitat Valenciana

UGT ofereix a Bonig fixar el dia i el recorregut de la manifestació pel finançament si se sumen a ella

  • VALÈNCIA, 21 (EUROPA PRESS)
Pepe Álvarez
Pepe Álvarez
EUROPA PRESS
Pepe Álvarez

El secretari general d'UGT, Ismael Sáez, ha informat este dijous que ha enviat un missatge a la presidenta del PP, Isabel Bonig, en la qual ofereix que si se sumen a la manifestació del 28 d'octubre en defensa de la reforma del finançament pot fixar "el recorregut i la data", però que no li ha contestat.

Sáez, abans de participar en l'assemblea d'Aposta Jove a València: 'Re aposta per la Joventut' al costat del secretari general d'UGT, Pepe Álvarez, s'ha referit així al canvi del recorregut acordat per UGT i CCOO per a evitar concloure baix la seu del PPCV.

Sobre este tema, ha explicat que este oferiment va ser la segona part d'un missatge a Bonig en el qual li explicava que el recorregut de la manifestació "imitava" el trajecte que sol seguir-se en les marxes per l'1 de maig "sense caure que efectivament allí estava el PP" i que per tant en "la mesura en què poguera molestar-la anaven a canviar el recorregut".

Per tant, ha aclarit que no han canviat el recorregut de la manifestació -que anava a discórrer des de la plaça de Sant Agustí a la plaça d'Amèrica, on té la seu el PPCV- per les crítiques del PP perquè "mai" van tindre la intenció de "molestar" als populars ni que la manifestació "tinguera cap significació contra cap partit en absolut".

De fet, ha insistit que els encantaria que els populars "se sumaren a una demanda que és la del conjunt de la societat i fins i tot del propi PPCV". No obstant açò, en interpretar-ho d'eixa manera -Bonig va considerar "indignant" que concloguera baix la seua seu"- ha apuntat que s'ha llevat l'obstacle" perquè "el que volem és la unitat".

D'altra banda, ha confirmat que tant UGT-PV com CCOO-CV estaran el dia 3 d'octubre en Ifema a Madrid en l'acte en defensa pel Corredor Mediterrani "ho convoque qui ho convoque" i ha apuntat que si el secretari general d'UGT, Pepe Álvarez, pot també acudirà "defenent els interessos de la Comunitat Valenciana".

Per la seua banda, Álvarez ha recalcat que se sent molt "copartícip" de la posició d'UGT-PV en la convocatòria d'esta manifestació perquè la Comunitat Valenciana "necessita un sistema de finançament que repartisca més justament la riquesa que es produeix" i que "done cobertura" a totes les necessitats socials.

En esta línia, ha constatat que el sistema de finançament a Espanya "està caducat" i que cal "renegociar-ho i engegar-ho". A més, ha considerat que "no ha sigut just" i "tampoc obeeix a les necessitats de les pròpies comunitats autònomes ni als servicis que presten".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento