Comunitat Valenciana

L'alcalde de Rafelbunyol (València), únic candidat a la Secretaria General de Joves Socialistes

  • L'alcalde de Rafelbunyol (València) i actual Secretari d'Educació de Joves Socialistes del País Valencià (JSPV), Fran López, ha sigut l'únic candidat disposat a optar a la Secretaria General de l'organització juvenil en el seu pròxim XII Congrés Nacional, una vegada finalitzat a les 00.00 hores d'este dijous el termini d'entrega de precandidatures.
Fran López
Fran López
JOVES SOCIALISTES
Fran López

Amb el projecte 'Protagonistes del present', López aspira a dirigir Joves Socialistes per a "continuar transformant la nostra terra i liderant la revolució generacional que està retornant les oportunitats i dignitat a la joventut valenciana", segons ha informat la formació en un comunicat.

Per al socialista, el fet de ser l'únic candidat "no canvia" el calendari de cara al Congrés de Joves Socialistes, que se celebra el cap de setmana del 17, 18 i 19 de novembre.

"Pense recórrer-me de dalt a baix el País Valencià, parlar amb els companys dels nostres pobles i ciutats, i també amb joves d'altres col·lectius", ha afirmat, amb l'objectiu que "Joves Socialistes seguisca creixent, innovant i arreplegant les propostes i inquietuds del carrer".

La candidatura de Fran López s'ha fet efectiva després que el Comité Nacional de l'organització juvenil aprovara el cap de setmana passat per unanimitat el calendari oficial per a celebrar el seu XII Congrés Nacional, en el qual el fins ara secretari general, José Muñoz, passa el testimoni després de cinc anys al capdavant de Joves Socialistes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento