Comunitat Valenciana

L'actual cap de servici de la Diputació, Sonia Gadea, proposada com a nova gerent de Las Naves

  • El vicepresident de la Fundació Las Naves, Roberto Jaramillo, proposarà el patronat de l'entitat el nomenament com a gerent de Sonia Gadea, actual cap de servici de Transparència en la Diputació de València. Gadea és llicenciada en dret i funcionària de carrera des de 1997. Ha treballat com a cap d'àrea, secció o servici en ajuntaments i en departaments de la Generalitat.

L'edil d'Innovació i Gestió del Coneixement, Roberto Jaramillo, manifesta, en un comunicat, que Gadea té el perfil adequat per a consolidar Las Naves com "un espai d'innovació i creació al servici de la ciutadania de València i com un laboratori d'idees clau en la proposta de noves polítiques per a l'ajuntament de la ciutat".

El Centre de Joan Verdeguer es dedica a la realització de projectes innovadors amb finançament de la Unió Europea, en camps com la mobilitat, salut, indústries culturals i creatives, economia social, igualtat, participació o ocupació.

Sonia Gadea assumirà la coordinació de l'actualització del Pla d'Actuació de Las Naves, l'elaboració de la relació de llocs de treball de l'entitat -que mai s'ha fet- i la negociació del conveni col·lectiu amb els treballadors. Des de juny de 2015, les persones emprades en l'entitat han sigut contractades en concurs públic i obert.

"A diferència del que succeïa baix el desgovern del PP, quan s'endollava a familiars, amics i coreligionaris dels regidors, als quals se'ls concedia sous exorbitants de manera arbitrària, esta administració treballa amb transparència. La nova gerent, una funcionària independent, garanteix la continuïtat en esta línia", assegura Roberto Jaramillo.

El regidor està convençut que la funcionària "reuneix les qualitats adequades perquè Las Naves estrenya la seua col·laboració amb l'Ajuntament i altres institucions, com per exemple la Unió Europea, amb l'objectiu de generar més i millors idees i projectes per a la ciutat". El patronat de les Naus es reunirà el pròxim 27 de setembre.

En cas de ser nomenada definitivament, Sonia Gadea ocuparà la gerència de Las Naves, càrrec del que va ser cessat Rafael Monterde després de publicar-se informacions que ho vinculaven amb l'organització que suposadament va desviar fons de l'ajuda al Tercer Món en l'anomenat 'cas Cooperació', pel qual es troba processat i condemnat l'exconseller de Solidaritat del PP Rafael Blasco.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento