Comunitat Valenciana

Detingut per amussar el seu gos contra dos germans al crit d'"ataca, mossega'ls, vos anem a matar"

  • Agents de la Policia Nacional han detingut en València un home com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces i lesions després de presumptament colpejar i amussar el seu gos contra dos germans -un dels quals va patir una ferida sagnant en la cama a l'altura del turmell- en el transcurs d'una discussió, informa la Prefectura Superior en un comunicat.
Policia d'esquena
Policia d'esquena
EUROPA PRESS
Policia d'esquena

Els fets van ocórrer en el districte de Trànsits de València, quan els agents que realitzaven tasques de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a una plaça d'eixe districte on s'estava produint una baralla entre diverses persones, i un gos havia mossegat a diverses d'elles.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc on van observar a un grup de persones discutint acaloradamente, per la qual cosa van intervindre ràpidament separant totes les parts.

Els agents van esbrinar que moments abans diverses persones havien iniciat una discussió en els voltants d'un local d'oci, i posteriorment un d'ells -un jove espanyol de 24 anys- li havia llevat el boç al seu gos i amussar contra una altra persona al crit "d'ataca, mossega-li, vos anem a matar".

En eixe moment un home va eixir en defensa del seu germà, resultant els dos ferits per mossegada de gos, així com el propi amo del ca. Els ferits són dos homes d'origen espanyol de 31 i 34 anys.

Finalment els agents, després de realitzar les gestions oportunes van detindre el propietari del gos com a presumpte autor d'un delicte de lesions i amenaces. El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento