Comunitat Valenciana

Els antics boxes de la Fórmula 1 de València ixen a subhasta per Internet

  • Els actius i utensilis dels magatzems poden ser reutilitzats i generar un valor que minimitze els costos del desmantellament.
  • Les subhastes online es realitzen través del lloc web escrapalia.com, des d'on es pot licitar i concertar una cita per veure el material físicament.
  • Els actius estan agrupats en lots de mobiliari, sòls, lluminàries, dipòsits d'aigua, equips d'aire condicionat, portes de garatge i sanitaris, entre uns altres.
Fernando Alonso, durante la tercera tanda de entrenamientos libres del GP de Europa, que se disputa en Valencia.
Fernando Alonso, durante la tercera tanda de entrenamientos libres del GP de Europa, que se disputa en Valencia.
Manu Bruque / EFE
Fernando Alonso, durante la tercera tanda de entrenamientos libres del GP de Europa, que se disputa en Valencia.

Tots els actius i utensilis dels antics boxes del circuit de Fórmula 1 de València han eixit a subhasta online. Els interessats ja poden licitar pels primers lots i concertar una cita per a veure'ls físicament en una visita organitzada avisant prèviament.

La Generalitat Valenciana ha iniciat els treballs per a alliberar els magatzems 4 i 5 del port, que fins ara romanien ocupats pels boxes de l'antic circuit de la Fórmula 1 i l'empresa Lezama Demoliciones ha sigut l'empresa adjudicatària del desmantellament d'estes instal·lacions. Així mateix, esta empresa ha contractat Surus Inversa per a liquidar, mitjançant subhasta online, els actius que romanien allí.

Segons ha explicat l'empresa en un comunicat, les subhastes online es realitzen través del lloc web escrapalia.com. D'esta forma, els actius i utensilis dels magatzems poden ser reutilitzats i generar un valor que minimitze els costos del desmantellament. Tots els actius estan agrupats en lots de mobiliari, sòls, lluminàries, dipòsits d'aigua, equips d'aire condicionat, portes de garatge i sanitaris, entre uns altres.

Els magatzems 4 i 5 del port de València van ser ocupats per la Fórmula 1 després d'escometre unes obres que van costar més de 14 milions d'euros. L'objectiu del projecte és minimitzar l'impacte al contribuent, reduint el cost dels treballs per a les arques públiques gràcies a la maximització de valor dels actius.

En 2016 Surus Inversa va ser l'empresa responsable de comercialitzar i vendre més del 90% de les instal·lacions, elements constructius i estructurals del Luna Rossa, un edifici situat en la zona portuària de la Marina Reial Juan Carlos I de València, seu del vaixell italià amb el mateix nom, durant la 32 edició de l'America's Cup de vela, celebrada en esta ciutat l'any 2007.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento