Més d'11.500 persones es presenten les 35 categories de la borsa de treball d'À Punt

Més d'11.500 persones es presenten les 35 categories de la borsa de treball d'À Punt

Més d'11.500 persones es presenten les 35 categories de la borsa de treball d'À Punt
Més d'11.500 persones es presenten les 35 categories de la borsa de treball d'À Punt (CVMC)
Ampliar
  • Un total d'11.525 persones s'han presentat les 35 categories de la borsa de treball de la nova radiotelevisió autonòmica À Punt. Periodista/redactor, auxiliar administratiu i operador de càmera/muntador són les categories que més sol·licituds han rebut en esta convocatòria que es va tancar este passat dijous després d'obrir-se el 5 de setembre.

Segons ha informat en un comunicat la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), la incorporació del personal a la radiotelevisió "no serà de forma immediata, sinó que es produirà al llarg del temps i en funció de les necessitats de l'empresa".

El Consell Rector de la Corporació va aprovar la relació de llocs de treball i les bases de la borsa el passat 26 de juliol. En concret, les 35 categories són auxiliar administratiu, periodista/redactor, redactor audiovisual en anglés, SEU mánager, expert en xarxes socials i comunicació, periodista expert en dades, periodista esportiu i

periodista esportiu en anglés.

A estes els seguixen les de productor d'informatius i programes, productor executiu de programes, productor executiu d'emissions, productor executiu de ficció, gestor de continguts, analista de mig socials, ajudant de producció, meteoròleg, assessor lingüista, grafista i realitzador.

Completen la convocatòria les d'ajudant de realització, operador càmera-muntador, operador de so i control, operador electrònic, regidor, operador de sistemes, operador d'equips, analista programador, enginyer de tecnologies de la informació i telecomunicació, desenvolupador integrador d'aplicacions, iluminador, tècnic de postproducció, tècnic electrònic i imatge i so, enginyer en telecomunicacions, assessor musical i documentalista.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/3136058/0/mes-d11-500-persones-es-presenten-les-35-categories-borsa-treball-d-punt/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios