Comunitat Valenciana

Els bombers continuen buscant la vaca fugida a Borriana, que va tornar a escapolir-se després de ser localitzada

  • CASTELLÓ, 15 (EUROPA PRESS)
Twitter de la Vaca Rebeca
Twitter de la Vaca Rebeca
TWITTER
Twitter de la Vaca Rebeca

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló continua buscant la vaca que es va escapar d'un recinte taurí de Borriana (Castelló) durant les festes de la Misericòrdia, la qual va tornar a escapolir-se este dijous després de ser localitzada.

L'animal va ser albirat per un dispositiu terrestre mobilitzat en la seua cerca, que va emprar un dron en estes tasques. No obstant açò, quan el propietari de la vaca i diversos mansos es van acostar a la zona per capturar-la, esta va començar a córrer i es va marxar del lloc.

En el dia de hui es manté el dispositiu per a capturar-la amb una dotació de bombers i un dron, segons fonts del Consorci de Bombers.

Esta fugida de la vaca, 'Rebeca', té ja el seu relat, al minut i amb humor, en Twitter amb el perfil La Vaca Rebeca, que narra des de la primera persona les suposades peripècies de la vaca en el seu viatge a la llibertat.

En este compte, la vaca, que no para d'agrair els nombrosos suports rebuts en xarxes socials i a la qual alguns internautes i entitats oferixen simbòlicament asil polític en altres comunitats, confessa estar ja cansada: "Amb prou faenes em subjecten ja les meues potes. He corregut massa i tin son. Sé que en unes hores seré vostra".

#CORREREBECA

Amb l'hashtag #CorreRebeca, demana que quan la troben li miren els ulls: "I veureu les meues preguntes, el meu temor, el record de la meua mare i tal vegada llàgrimes de llet. Quan em trobeu, acaricieu-me una mica. Estaré espantada. Sola. Molt cansada. Adolorida i famolenca. No vos faré mal. Si mugisc és per a dir-vos que he sigut feliç. Lliure".

No obstant açò, i malgrat este pessimisme que feia palés en les seues publicacions del dijous -quan va ser localitzada i posteriorment perduda de nou- Rebeca seguix fugida una jornada més.

El cap de bestiar ha llançat, ple d'ironia, preguntes sobre el seu incert futur a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat. A la Guàrdia Civil li pregunta: "Si m'entregue, acabaré en un estofat? Poden assegurar-me immunitat? Mooooooooltes gràcies". De la mateixa manera es dirigix a la Policia Nacional per a comunicar la seua situació: "Estic fugint. I sóc innocent. Em perseguix un dron. Em pressionen cabestres. Algun negociador de guàrdia?".

Així mateix, ha llançat una votació perquè els seus seguidors decidisquen entre dos opcions: que m'atrapen, si poden; o un negociador ja.

Davant els suggeriments d'alguns usuaris, la vaca manifesta que vol parlar amb un negociador i que les seues condicions per a entregar-se són clares, un helicòpter i un prat en l'Índia, on les vaques són animals sagrats.

De fet, ha penjat la foto d'un cartell que assenyala el camí cap a eixe país que acompanya amb un missatge: "Emprenc camí. Gràcies pels suports. M'heu tocat el cor". Açò sí, advertix els seus seguidors que va pel voral i els demana cura: "Recorden que amb metre i mig cap una vida. La meua".

Com a lliçó, convida als seus seguidors a reflexionar sobre el seu periple: "Si compreneu per què fuig, feu-ho també amb les persones que només volen viure. Com jo".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento