El port xinés de Tianjin s'interessa pel funcionament de Valenciaport

El port xinés de Tianjin s'interessa pel funcionament de Valenciaport

El port xinés de Tianjin s'interessa pel funcionament de Valenciaport
El port xinés de Tianjin s'interessa pel funcionament de Valenciaport (VALENCIAPORT)
Ampliar
  • L'Autoritat Portuària de València (APV) rebrà este diumenge la visita d'una delegació del govern de la regió xinesa de Tianjin, encapçalada pel president de la comissió de CPPCC de Tianjin, Zang Xianfu; i el director adjunt de l'oficina de servici del port de Tianjin, Cao Juny

La delegació xinesa serà rebuda per Aurelio Martínez, president de l'Autoritat Portuària de València; i Joan Calabuig, delegat del Consell per a la Unió Europea i Relacions Externes, segons han informat des del port valencià en un comunicat.

Tianjin és la quarta ciutat més poblada de la Xina i està considerada com la ciutat industrial més important del nord del país. Per la seua proximitat, el port de Tianjin és l'entrada natural de les mercaderies a la capital, Pequín.

Actualment, el port de Tianjin ocupa la posició onzena en el rànquing mundial de trànsit de contenidors. Per la seua banda, segons dades de tancament del primer semestre de l'any, Valenciaport ocupa actualment el lloc 28 del rànquing mundial, el cinqué d'Europa i el primer d'Espanya i del mediterrani en trànsit de contenidors.

Actualment, el 48% del trànsit que gestiona Valenciaport té origen/destinació el Llunyà Orient i la Xina s'erigix principal soci comercial del recinte. En 2016, a través del port de València, es van canalitzar 7,04 milions de tones amb este país, un 13,75% més. Pel que fa al trànsit de contenidors, l'exercici 2016 va tancar amb un trànsit de 719.190 TEU, xifra que representa un increment del 18,46% respecte a 2015.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/3135673/0/port-xines-tianjin-sinteressa-pel-funcionament-valenciaport/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios