Un treballador, intervingut quirúrgicament a Manises després de patir una amputació de cama a Elx

Un treballador, intervingut quirúrgicament a Manises després de patir una amputació de cama a Elx

Un treballador, intervingut quirúrgicament a Manises després de patir una amputació de cama a Elx
Un treballador, intervingut quirúrgicament a Manises després de patir una amputació de cama a Elx (EUROPA PRESS)
Ampliar
  • Un treballador de 65 anys roman ingressat amb pronòstic reservat en l'Hospital de Manises (València), on ha sigut intervingut quirúrgicament després de patir l'amputació d'una cama en un accident laboral registrat este dijous en el Polígon Carrús d'Elx (Alacant).

Segons ha informat en un comunicat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), l'accident es va registrar, per causes no precisades, sobre les 14.00 hores del dijous en una empresa del polígon Carrús on, pel que sembla, un treballador s'havia tallat accidentalment una cama amb una màquina.

Fins al lloc es va desplaçar una unitat del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU), l'equip mèdic del qual va assistir el treballador per amputació d'una cama.

El CICU va mobilitzar un helicòpter medicalitzat de la Generalitat per a evacuar el ferit a l'heliport de l'hospital La Fe de València i des d'ací, una altra unitat del SAMU el va traslladar a l'hospital de Manises, on roman ingressat amb pronòstic reservat.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/3135587/0/treballador-intervingut-quirurgicament-manises-despres-patir-amputacio-cama-elx/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios