Comunitat Valenciana

L'Ajuntament de València impartirà cursos sobre distintes matèries a artistes fallers

  • S'ofereixen tallers d'anglés, valencià, gestió de pimes i ofimàtica amb la finalitat de millorar la seua capacitat de gestió com a empresaris.
  • El consistori vol "que el barri de Ciutat Fallera siga una referència per als turistes, i que els visitants que s'acosten puguen conéixer com es fan les falles".
  • En la primera edició participaran 60 agremiats, en grups de 15 alumnes, amb cursos de tres mesos de durada que s'impartiran en horari de vesprades.
València Activa impartirà cursos a artistes fallers
València Activa impartirà cursos a artistes fallers
VALÈNCIA ACTIVA
València Activa impartirà cursos a artistes fallers

València Activa, l'agència que coordina les polítiques d'ocupació de l'Ajuntament, impartirà cursos d'anglés, valencià, gestió de pimes i ofimàtica als membres del Gremi Artesà d'Artistes Fallers amb la finalitat de millorar la seua capacitat de gestió com a empresaris. Amb esta iniciativa, el consistori valencià "aposta per l'impuls i la consolidació d'un sector econòmic que ens fa diferents", ha manifestat la regidora delegada de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l'Ajuntament de València, Sandra Gómez, després de reunir-se amb representants de l'esmentat gremi.

La regidora ha recordat que els tallers d'artistes fallers també són empreses que han de ser viables, "i per açò -ha explicat- l'Ajuntament vol donar-los als artistes fallers ferramentes de gestió com, per exemple, els cursos d'ofimàtica". "A més, com volem que el barri de Ciutat Fallera siga una referència per als turistes, i que els visitants que s'acosten puguen conéixer com es fan les falles, considerem útil l'aprenentatge d'idiomes", ha afegit.

60 participants

En la primera edició d'estos cursos, que se celebraran en el centre de Barris per l'Ocupació de Benicalap-Ciutat Fallera, participarà un total de 60 agremiats, "una xifra que evidencia el bon acolliment d'esta formació, impulsada davant la demanda del Gremi després de la formalització del conveni col·laboratiu firmat amb la Fundació Pacte per l'Ocupació el passat mes de febrer".

Sandra Gómez ha destacat que "l'Ajuntament ha de tindre l'habilitat i la capacitat suficients per a detectar les oportunitats que ens brinda la ciutat, i treballar colze a colze amb els sectors econòmics i professionals competents, com en este cas és el Gremi d'Artistes Fallers, per a traure el màxim rendiment, generar ocupació, desenvolupament i benestar per a València".

Els cursos d'anglés, valencià, gestió de pimes i ofimàtica tindran 15 alumnes cada grup, una durada de tres mesos i s'impartiran en horari de vesprades per a respectar els horaris dels tallers. Encara que prioritàriament van dirigits a l'esmentat col·lectiu, també participaran persones aturades de qualsevol sector interessades a realitzar esta formació.

Barris per l'ocupació

El procés d'inscripció per als cursos formatius s'ha gestionat íntegrament des del centre de Barris de Benicalap-Ciutat Fallera, pertanyent a la xarxa de centres 'Barris per l'Ocupació', sorgida de la necessitat d'aproximar els servicis de València Activa a la ciutadania.

Actualment, està composta per vuit oficines distribuïdes en diversos barris de València (Cabanyal, Fonteta, Rojas Clemente, Lleons, Emilio Baró, Castella, Orriols i Benicalap), en les quals ja han atès més de 1.065 persones aturades en poc més de mig any, recorda la corporació municipal en un comunicat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento