Comunitat Valenciana

Bombers rescaten una dona de 64 anys atrapada després d'un accident de trànsit a Camporrobles

  • Efectius de Bombers han rescatat una dona de 64 anys que ha quedat atrapada en el seient del copilot d'un cotxe després de patir un accident de trànsit en la CV-470, en el terme municipal de Camporrobles (València).
Accident de trànsit a Camporrobles (València)
Accident de trànsit a Camporrobles (València)
CONSORCIO BOMBEROS VALENCIA
Accident de trànsit a Camporrobles (València)

La dona ha patit contusions en l'esquena, mentre que un home que també viatjava en el vehicle, de 80 anys, presenta contusions en el tòrax.

Segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers de València, deu efectius han acudit a efectuar el rescat després de l'accident, que ha tingut lloc en el quilòmetre 15 de la CV-470. El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) ha rebut avís d'este incident cap a les 14.00 hores.

Després d'extraure del vehicle a la dona, els bombers han procedit a la neteja de la calçada. Han participat una BUP i el sergent del parc de Requena i una BUP i el cap de voluntaris del de Sinarques.

Així mateix, s'ha mobilitzat una unitat del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) que han atès els ferits. Posteriorment, les dos persones han sigut traslladades a l'Hospital de Requena.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento